Elisabeths Ord och Tanke

Våra böcker kan du köpa hos din bokhandel eller på nätet. Det går naturligtvis också att låna dem på biblioteket.
Vill du köpa ett signerat exemplar av någon av våra böcker, är du välkommen att kontakta oss! Använd gärna kontakformuläret nedan.
För närvarande tar vi inte emot externa manus.

Tosse och Stadens Väktare

Har du också märkt att det brukar försvinna saker? En handske, ett paraply eller kanske en mössa? Det har Tosse märkt. Han är elva år och bor med sin mamma i en alldeles vanlig liten stad. En natt hittar han en liten dörr i sitt rum som han inte har sett förut. Kan de försvunna sakerna finnas innanför den?

En spännande bok för 9-12 år att läsa själv eller för högläsning.

ISBN 978-91-983970-6-2

Köp den hos Bokus

Porten till Kamilien

Under en svampplockning i skogen går Anna vilse och hamnar i Kamilien, där det bor vättar, älvor, troll och djur som kan prata. Men allt är inte som det borde. Skogsrået Aztrazelda håller på att ta makten i landet för sina onda syften. Anna kastar sig in i kampen för göra Kamilien till det lyckliga land det en gång var.

En spännande berättelse om väsen och varelser i skogens värld för 9-12 år att läsa själv eller för högläsning.

ISBN 978-91-983970-0-0

Köp den hos Bokus 

Kamiliens vita ros

Anna har kallats tillbaka till Kamilien. Men den här gången kommer hon inte ensam. Hennes bror Patrik är också med. Ja, det var inte meningen, men eftersom han höll i Anna när hon gick in i farfars hallonsnår, så blev det bara så.

Uppdraget är spännande men farligt, och inte blir det bättre av att de inte lyckas hålla sams utan skiljs åt. Anna får hjälp av sina vänner bland forsfolk och vättar. Men Patrik, som aldrig har trott på talande djur och troll, får snart lära sig att i Kamilien finns det både och.

Det ryktas att självaste skogsrået Aztrazelda har setts inte långt från Kamiliens gränser. Kan hon ha något med prinsessan Rosalinds försvinnande att göra?

Kamiliens vita ros är den andra delen i serien om Kamilien. För barn 9-12 år att läsa själv, eller för högläsning

ISBN 978-91-983970-2-4

Köp den hos Bokus 

Liten bok för litet kök

På semestern, i båten eller i husbilen, vill man kanske njuta lite extra av god mat. Men hur ska det gå till när köket är ytterst begränsat både vad gäller storlek och utrustning? Kanske har man inte heller någon ugn, och kylskåpets kapacitet skiljer sig från det man har hemma.

Här finns recepten! Mat som passar "under gång", en inblåst eller inregnad dag, eller förstås när man vill laga något alldeles extra.

Elisabeth Moglia har seglat under många år, och älskar att laga mat. Här delar hon inte bara med sig av sina recept, utan också av utdrag ur segelbåten Majas loggbok och berättelser om båtar och båtliv.

Boken är illustrerad med färgfotografier och inbunden med spiralrygg för att vara enkel att använda även i det lilla köket.

ISBN 978-91-983970-1-7

Köp den hos Bokus Köp den hos Adlibris

Kontakta oss redan idag

Skicka meddelande
802